LA REVISTA MUSICAL DE BARCELONA

 

 

 

El retorn al Teatre Musical de Virginia Martínez, a Germans de Sang
 

Després de 7 anys, la cantant, lletrista i compositora –Lider de la formació La Porta dels Somnis-, Virginia Martínez, retorna al Teatre Musical amb gran força, amb l’obra “Germans de Sang” que es pot veure al Teatre del Raval. 

Virginia Martínez, interpreta un dels personatges principals, Mrs. Johnstone, mare de 7 fills de la qual la cantant es comfessa admiradora “per la gran força de voluntat. És mare –com jo- i és una gran lluitadora. Malgrat que li puguin sortir en determinats moments les coses malament ella tira endavant amb una gran fortalesa”. En aquest sentit reconeix a nivell personal que “jo també sóc bastant lluitadora però potser em falta una mica de constancia”. 

Virginia està molt il·lusionada de tornar a pujar a l’escenari del teatre musical amb “Germans de Sang” “tornar-me a posar en la pell d’un personatge... ha estat més difícil que quan vaig començar, on he hagut de fer un nou entrenament”. En aquest aspecte recorda que en els musicals “jo prioritzo la interpretació, i fixa’t el que et dic ja que sembla que estigui llençant pedres sobre el propi terrat ja que sóc cantant”. I per això s’ha endinsat amb facilitat amb el seu personatge ja que “quan puges a un escenari no deixes d’interpretar, ja que en les lletres de les cançons hi ha histories, emocions que s’han de transmetre”.

I de l’equip artístic de l’obra? “què et podria dir... són extraordinaris... i cada dia aprenc d’ells constantment. És tot un luxe participar en aquesta obra”.“Germans de Sang” en la seva primera representació fa 20 anys va tenir un gran éxit, i Virginia recorda que “la vaig veure dues vegades i el que em va quedar era “la pinya” que feien tota la companyia”. 

Per finalitzar li preguntem sobre el director de “Germans de Sang”, Ricard Reguant, amb el que ha treballat anteriorment en altres musicals “malgrat la trajectòria immensa que té... és un nen.... i en aquest esperit es llença a fer projectes i coses. L’admiro moltíssim”.  

Text i Fotos Albert Roca.

 

BARCELONAMUSIC  |  barcelonamusic@hotmail.es